woensdag 26 juli 2017

Honeywell evohome

Comfort, controle en efficiëntie — laat evohome zorgen voor de verwarming van uw huis. Bepaal de temperatuur in elke kamer. Slimme zoneregeling voor elk verwarmingssysteem. De Nederlandse introductie van Nest Thermostat was voor Emerce Gear een goede aanleiding om de slimme thermostaat uit te proberen en te. Mijn appartement vroeg om een oplossing waar Evohome prima paste.

Hét brein van de centrale verwarming. Honeywell Evohome WiFi pakket voor vloerverwarming. Vind honeywell evohome op Marktplaats. De Toon en de Nest mogen met hun fancy interfaces recent in het. De woonkamer, de keuken, de studeerkamer, de babykamer… Zou het niet ideaal zijn als je de. Dankzij de draadloze communicatie, op een frequentie van 868 MHz, kan de.

U krijgt meer comfort en bespaart op energiekosten. Wij hebben in huis het Evohome systeem met een aparte warmteaansturing voor elke kamer. Iedere thermostaat in elke ruimte wordt apart. Een intelligente en draadloze verwarmingsregelaar, die de warmte in elke woon- of. Het pakket bestaat uit een hub, bewegingssensor, deur- en.

Honeywell evohome
Evohome is een veelzijdig systeem en de installatie vergt de nodige kennis en ervaring. Dit actiepakket bevat de volgende onderdelen: Evotouch regelaar.

De evohome beveiliging-hub – het hart van het systeem – is via een IP. Je hem ook uitbreiden met slimme radiatorknoppen. Per ruimte de verwarming instellen, dit bespaard energie. Vraag direct online een offerte aan! Met een totaalpakket op het gebied van het klassieke loodgieterambacht ( verwarming, sanitair, airco, gas, water, riool, zink- en dakwerken) én hoogstaande. U bent aan het werk in de studeerkamer, en de kinderen zitten op school. Geeft het evohome bedieningspaneel Wi-Fi het aan als een batterij van bijvoorbeeld de.

Het systeem is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te installeren blijkt uit hun test. Haal het Somfy Smart Home verwarming systeem in huis en automatiseer uw verwarming. Radiatorthermostaat, Zones radiatorregelaar. Draadloze kamerthermostaat met zone regeling. Elke zone zijn eigen temperatuur door draadloze temperatuurregelaars hr92, 6 regelaars. Sparkline Najlepsze rozwiązania dla twojego systemu grzewczego - do 35% oszczedności dla twojego domu, do 54% oszczedności dla twojej firmy na. Een woning bestaat uit diverse ruimtes.

Toch hebben de meeste mensen maar één thermostaat in huis. En dat terwijl in elke kamer een andere temperatuur. Warmte regelen per afzonderlijke kamer met de honeywell Evohome. Eenvoudig in bediening en draadloos.

Meer comfort, controle en besparing. Besparen was nog nooit zo comfortabel! We overlopen de verschillende toestellen, hun prijzen. Bestel de Evohome Multi Zone + Temperatuuropnemer bij Thermostaatstore.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.