woensdag 29 november 2017

Naaimachine onderdraad stropt

Dan is de draadspanning van de boven of de onderdraad niet goed. Kijk in je begeleidingsboekje hoe je dat kunt veranderen. Daar zijn speciale schroefjes voor.

Naaimachine onderdraad stropt
Ik heb onlangs een Singer naaimachine gekocht en probeer eens wat uit. Maar nu komt het nog regelmatig voor dat de onderdraad meerdere keren omhoog is.

Uw naaimachine loopt vast of blokkeert? Als het handwiel aan de rechter kant van de machine niet meer met de hand gedraaid kan worden, dan staat meestal. Ik heb net een nieuwe naaimachine en ik ben met iets heel simpels. Hij eet de stof niet op, want er valt weinig te naaien zonder onderdraad.

Ook een naaimachine op zolder waar je niks mee doet? De naaimachine werkt met een bovendraad en een onderdraad. Het kan ook aan de spanning van hetzij de onderdraad, hetzij de. Hier volgen een aantal EHBO-tips voor je naaimachine en een beetje uitleg. In je naaimachineboekje staat hoe je machine moet worden ingeregen.

Wat voor vragen zijn er al eens gesteld over naaimachines, overlocken, borduurmachines, reparaties en onderhoud, over paspoppen aan Geert en Marja. Ik heb even gekeken met het klepje open en zag dat de draad loskomt van het.

Naaimachine onderdraad stropt
Heeft je naaimachine kuren, kijk op Hobbydoos. Te dik, onregelmatig of te hard garen; De onderdraad is onregelmatig opgespoeld. Hoe los je dit probleem op en hoe voorkom je dat je naaimachine opnieuw vastloopt?

Neem voor boven- en onderdraad dezelfde kwaliteit. Mijn naaimachine liep vanochtend vast. Dag blogster, het is een oude droom van mij om te leren naaien met een naaimachine. Om je naaimachine achteruit te laten naaien druk je het.

Als het spoelhuisje in de naaimachine zit, kun je de onderdraad als volgt omhoog. Het plaatsen van een spoel bij een naaimachine met een drop-in systeem en bij een naaimachine met een cb-grijper. Bekijk en download hier de handleiding van Toyota JCB15 Naaimachine. De draad vliegt na een paar steken uit de naald en de onder draad loopt vast. De bovendraad stropt op of breekt Antwoord. Moet de naaimachine worden uitgeschakeld om de naald te verwisselen?

Hoe kan de onderdraad omhoog gehaald worden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.