woensdag 29 november 2017

Smoothie aardbei banaan sinaasappelsap

Een bekend en klassiek smoothie recept, is dat van de aardbei banaan smoothie. Acht overheerlijke recepten voor aardbeien smoothies om aan je vitamines te komen. Smoothie 4 – Sinaasappel - aardbeien - banaan smoothie.

Smoothie aardbei banaan sinaasappelsap
Aan een van onze favoriete smoothies met sinaasappel en banaan hebben we aardbeien toegevoegd. Doe het sinaasappelsap, de aardbeien en de bananen met yoghurt en de. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer ze. Snij de banaan in stukken en pers de sinaasappels uit.
Smoothie aardbei banaan sinaasappelsap
Het is snel gemaakt en ik vind hem heerlijk.

Voor het eerst gedronken bij mijn (Engelse) vriendin Irene en sindsdien maak ik. Schil de bananen, snij ze in stukken (optie: vries deze in ca. 1 uur) Maak de aardbeien schoon, en vries ze in. Dit shake van aardbei, banaan en sinaasappelsap recept is klaar in 10 min.

SMOOTHIE RECEPT MET AARDBEIEN BANAAN EN SINAASAPPEL ! Basic smoothie – banaan en aardbei. Pel de banaan en breek hem in stukken. Om de energie van deze hoeveelheid smoothie aardbei, banaan en sinaasappel (ah) te verbranden moet je een van de onderstaande activiteiten doen:. Wil je er een drinkontbijt van maken?

Smoothie aardbei banaan sinaasappelsap
Lekker, gezond en makkelijk smoothie met banaan, sinaasappel en aardbeien.

Zoals het steeds makkelijk is met andere fruitsmoothies : doe. Deze Zuivelvrije Aardbei Banaan smoothie is een heerlijk begin van je dag. Bereidingswijze: Alles blenderen en. Vanochtend maakte ik voor deze heerlijke ontbijt smoothie. Deze tropische smoothie is super makkelijk en snel te maken. Bovenste laag: 1 banaan in stukjes gesneden.

Deze smoothie heeft een klassieke smaak. Je moet altijd een vloeistof bij de stukjes fruit doen, dan kun je. De groene smoothie spinazie met banaan en aardbeien. Maak in een handomdraai een heerlijk smoothie van aarbei, banaan en sinaasappel.

Voor de twist dit keer met een klein beetje kaneel er. Een heerlijke vruchten smoothie met aardbei, banaan en sinaasappel. Ideaal als snel ontbijt of als tussendoortje. Sinaasappelsap 40%; aardbeienpuree 35,0%; bananenpuree 15,0% ( banaan, voedingszuur: citroenzuur, antioxidant: E330); magere yoghurt 10,0% (melk).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.