woensdag 31 januari 2018

Zanussi zte 170 printplaat

De zanussi zte 170 droger doet van de de een op andere dag niets meer. Gehele printplaat zanussi ZTE 170 bovenkant na uitbouw. Een nieuwe printplaat zou in uw geval tussen de € 200,- en € 275,- kosten. Ik ben zo als ik al hoor niet de enige met dit type zanussi condensdroger die niks meer doet omdat de printplaat kapot is. YouFixit repareert uw printplaat snel, professioneel en zonder risico. Bosch, Siemens, AEG, Electrolux, Zanussi, Marijnen, Indesit, Bauknecht. In sommige gevallen is heel duidelijk te zien dat een LNK304 stuk is.

Zanussi zte 170 printplaat
Ook de volgende foto is hier een voorbeeld van; zowel op de. Wij bieden gereviseerde printplaten aan van ZANUSSI, AEG EN. Ik weet niet als iemand al een fatsoenlijke oplossing met Zanussi kon vinden. Hier een kort filmpje om te laten zien hoe uw printplaat gerepareerd gaat worden. De ledjes branden ook niet meer, wel nog spanning op de print.

Voor Zanussi en AEG whirlpool bauknecht drogers en wasautomaten die compleet. Koop of Verkoop zanussi op Marktplaats. Printplaat kapot, geen garantie meer! Ook voor ondersteuning en handleiding. Onze Zanussi droger type ZTE285 geeft de geest na drieeneenhalf jaar! Blijkbaar geeft een voedings-IC op de printplaat de geest.

Bestel direct jouw Zanussi Wasdroger onderdelen onderdelen. Uit de berichten maak ik op dat er iets met de printplaat kan zijn maar dat de kosten beter besteed kunnen worden. We hebben dezelfde hiervoor gehad, helaas printplaat kapot te duur om te vervangen, maar wel. Waarschijnlijk is de printplaat kapot. Ik begin niet meer aan een Zanussi. Beste techneuten, Een vriendin van mij heeft een zanussi ZTE. Hij heeft van onze Zanussi droger de voeding van de printplaat vervangen en nog wat. De droger heeft voeding tot op de printplaat.

Marijnen, Elektrolux, John Lewis of Zanussi wasdroger met printplaat die. De beste Inbouw Koelkast Zanussi aanbiedingen en prijzen vergelijken! ZTE170 ZTB276 ZTE220 ZTE240, ZTE265 ZTE260 ZTE285 ZTE286. Reparatie electronica van AEG, Electrolux en Zanussi droger. Droger functioneerde plots niet meer.

ZTE283, ZTE - 283, ZTE285, ZTE -285, defect, kapot, stuk, doet niets, doet niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.