donderdag 19 april 2018

Atag hg9571mba

Deze strakke kookplaat beschikt over vijf branders waaronder de unieke Fusion. De GAS OP GLAS kookplaat van Atag is strak uitgevoerd en vormt een juweel in vrijwel elke keuken. Gas-op-glas kookplaat met vijf kookzones.

Atag hg9571mba
Deze ATAG kookplaat met vulcano wokbrander heeft een elektrische ontsteking in.

Gaskookplaat met Fusion Volcano Wokbrander, 90 cm. Bestel deze kookplaat direct online: scherp geprijsd & gratis verzending! Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te. Afbeeldingen; Accessoires; Productomschrijving; Onze service; Laatst bekeken artikelen; Alternatieven; Inbouwtekening. Deze gaskookplaat is voorzien van energiezuinige A+ branders.

Die zijn bijzonder efficiënt en buitengewoon krachtig. Online of in één van onze 49 winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Koop of Verkoop atag op Marktplaats. Be the first to review this product.

Atag hg9571mba
Vergelijk de prijs van deze kookplaat bij alle bekende webshops en bekijk de specificaties en reviews op Knibble. Het bekijken en downloaden van deze Fornuis handleiding is geheel gratis. MAGNA design kookplaat; vitro-keramisch glas (kras- en slijtvast) met RVS zijprofielen; 5 A+ branders: links: Fusion Volcano. HR keukentotaal in Harderwijk is dealer van Atag inbouwapparatuur. ATAG een vaatwasser als vijfde apparaat cadeau!

Bestel hier eenvoudig een onderdeel voor uw ASKO, ATAG, Pelgrim of ETNA keukenapparatuur. Het makkelijkste is om even op atag. Kies uit 115 verschillende ATAG Kookplaten op KIESKEURIG. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Beeztees gaskookplaten aanbied.

Het kookplezier van de thuiskok is van oudsher in de producten van ATAG. Shop online voor Atag Oven uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. ATAG staat in de wereld van koken en is hét merk van de hobbykok: mensen. Uitvoering: Vitro-keramisch glas (kras- en slijtvast) met RVS zijprofielen. If you have any questions about your Stove please let us know at the bottom of this page. View the user manual of this product directly and completely free. Inclusief alle acties, kortingscodes en aanbiedingen!

Schrijf de eerste review over dit product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.