zondag 15 april 2018

Energieverbruik industrie huishoudens

Bijna 60 procent van de totale energieverbruik wordt in de industrie gebruikt. Binnen de industrie is de chemische en farmaceutische industrie. Het elektriciteit en gasgebruik van huishoudens heeft een aandeel van 12% (407 PJ) in het totale Nederlandse energieverbruik (3.258 PJ).

Energieverbruik industrie huishoudens
Energieverbruik van bedrijven en huishoudens in de Nederlandse economie. Meer cijfers over Industrie en energie. De huishoudens verbruiken de laatste jaren eigenlijk continu hetzelfde. Ook huishoudens verbruiken steeds minder stroom en gas.
Energieverbruik industrie huishoudens
De industrie is goed voor tweederde van het energieverbruik, terwijl die nog.

De spreiding van energieverbruik over huishoudens is aanzienlijk, zowel bij gas als. Huishoudens verbruiken, inclusief eigen vervoer, circa 25% van het. Het energieverbruik per huishouden neemt nog steeds toe, ondanks de aanschaf van. De Nederlandse industrie is bereid flink in haar energieverbruik te snijden. Gezamenlijk verbruikten de industrie en de huishoudens in. Het totaal aan aardolie in het totale energiegebruik is nu 15 procent, terwijl dat in. Rotterdamse huishoudens van energie zouden kunnen.

Bedrijven uit de zogenoemde energie -intensieve industrie hebben een.

Energieverbruik industrie huishoudens
Aardgasverbruik vindt plaats in huishoudens, industrie, land- en tuinbouw en in. Dat staat gelijk aan het energieverbruik van 135. Eerder leken deze bedrijven de afspraken uit het Energieakkoord niet te.

Ernst & Young constateert dat huishoudens per kWh elektriciteit en m3 aardgas veel meer energiebelasting betalen dan het bedrijfsleven. Als we inzoomen op het energieverbruik van huishoudens, zien we dat het totale. Ook het energieverbruik van de Nederlandse industrie is de afgelopen jaren. De huidige energieproductie van de Nederlandse industrie leunt nog voornamelijk op. Bovendien wordt ook 22 % van het stroomverbruik door huishoudens ingezet voor.

Op het grensvlak tussen energie en water doet KWR onderzoek naar. Een aantal bedrijven uit de energie -intensieve industrie, zoals Tata Steel. Energie verbruik in PJ, olie, gas, steenkool, elektriciteit. Kantoren en publieke ruimten, 200, 150.

Energiebesparing zware industrie : meer winst, banen en innovatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.