zondag 15 april 2018

Etna oven inbouw

Bij ETNA heb je de keuze uit verschillende soorten ovens. Denk daarom vooraf goed na waar je jouw nieuw oven voor wilt gaan gebruiken. Kies uit 13 verschillende ETNA Inbouw ovens op KIESKEURIG.

Etna oven inbouw
De LAAGSTE PRIJS voor een inbouw ETNA Solo oven betaal je bij Keukenloods. Nederlandse modellen - 2 jaar fabrieksgarantie en CBW erkend.

Vind etna inbouw oven op Marktplaats. Zoek, vergelijk en profiteer van onze acties!

Etna oven inbouw
Etna produceert al vele jaren alles rondom keukenapparatuur, zo ook inbouw heteluchtovens. Bekijk het aanbod inclusief de actuele laagste online prijzen! Shop de producten van ETNA Inbouw ovens online bij wehkamp. Ontdek de ETNA -collectie vandaag nog. Download hier gratis uw Etna Oven handleiding. Wij zijn op zoek naar de handleiding van de Etna inbouwoven OM 965 rvs.

Groot assortiment Inbouw Ovens bij Inbouw. Al meer dan 13 jaar betrouwbaar en goedkoop! Een van de belangrijkste kenmerken van een Etna oven is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Etna oven inbouw
Inbouwoven van Etna met 65 liter inhoud, boven- en onderwarmte, hetelucht, grill, 6 insteekniveaus, geforceerde koelventilator, vlekvrij RVS en energielabel A. In deze how to video laat een ETNA monteur zien hoe je eenvoudig oven met magnetronfunctie. Veel gebruikershandleidingen en installatievoorschriften zijn hier beschikbaar, als PDF. Tik het typenummer in om de handleiding te downloaden. Deze extra grote multifunctionele ETNA - oven is werkelijk van alle gemakken voorzien.

Deze zwarte multifunctionele inbouwoven van Etna met grillstand, hetelucht- functie en conventionele stand heeft een ruime oveninhoud van de oven is 65 liter. Hoogte: 600 mm; Inhoud: 70 l; Onder- en bovenwarmte; Grill. Als onderdeel van onze nieuwe inbouwkeuken bestelden mijn man en ik aan het begin van dit jaar een Etna inbouwoven van het landhuistype. Pluspunten van de oven : combineert met inbouw ETNA magnetrons, vlekvrij RVS en een XL inhoud.

Met een oven van 70 liter heb je genoeg ruimte voor brood. Etna inbouw oven Neem contact op Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wanneer je direct een oven - en grillfunctie wilt is een Etna combimagnetron inbouw een aanrader.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.