maandag 16 april 2018

Kleine kaasjes

Diversen soorten KLEINE KAASJES zoals de soorten Edammer, Baby Gouda maar ook boerenkaasjes zoals boerenpond en boerenlunch kaasjes. Kleine kaasjes zijn het perfecte kaasgeschenk. Een boerenkaasje of Edammer kaas in mini uitvoering kan uitstekend per post worden verzonden.

Kleine kaasjes
De kleine kaasjes worden ambachtelijk met de hand gemaakt.

Gratis levering door geheel Nederland vanaf E50,-. Een kleine ronde 40+ kaas van ongeveer 1,7 kilo. Ben je op zoek naar een lekker stukje kaas ? Zij hebben zich volledig gespecialiseerd in het maken van kleine kaasjes : kaasjes van een pondje (500 gram) of een kilo. In webshop van de Kaasbank kun je terecht voor allerlei producten en delicatessen; onze slogan is niet voor niets: voor kaas en meer.

In de kaasmakerij worden de heerlijke en unieke kleine kaasjes geproduceerd. Maar ik ben opzoek naar een hele kaas, maar dan in het klein. Bekijk dan ons ruime assortiment aan kazen. Van jong belegen, (extra) belegen en oude kaas tot buitenlandse kazen. Internationale roem verwierf Henri Willig met de Babykaas, kleine kaasjes in opvallend felgekleurde verpakking. Deze kaasjes worden dagelijks bereid in de. Naturel kaasje van Noord-Hollandse boerderij. Verzendkosten NL € 9 (tot 30 kg) – Versandkosten DE € 13 (bis 30 kg).

Vertalingen in context van " kleine kaasjes " in Nederlands-Frans van Reverso Context: Zij vermeldt dat deze kleine kaasjes in de vorm van een dier of een hartje. Kaasboerderij Castelijn is gespecialiseerd in het maken van kleine kaasjes. De diverse smaken zorgen voor een ruim assortiment aan kleine kaasjes. Voor die speciale persoon die dol is op kaas is dit het cadeau! Wij voegen er een gratis kaartje bij. Geitenkaas maken dat kun je zelf met deze mini cursus www kleinekaasjes tk - Duration: 6 minutes, 40 seconds. Dit kleine kaasje (“pondje”) is bereid met 100% Hollandse koemelk.

Tijdens de bereiding zijn brandnetelkruiden toegevoegd. In ons assortiment hebben wij een uitgebreide selectie van kleine boeren kaasjes in allerlei soorten en smaken van pesto tot mosterd kaasjes. Tal van onze kaas is ook verkrijgbaar als pondje of kilo-kaasje. Het zijn kleine kaasjes die onaangesneden uitstekend vervoerd kunnen worden. Onze kleine kaasjes zijn voortaan vooorzien van een BREDASE kaas etiket.

De grote kazen hebben voorlopig nog het OVERASE. U koopt al een stockfoto vanaf € 6,99. Hierop werden kleine kaasjes gerijpt. Leuk om aan de muur te hangen of er een muurplank van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.