maandag 28 mei 2018

Azijn wasmachine slecht

Uw wasmachine goedkoop ontkalken laat de wasmachine op 90 graden een. Pas las ik ergens in een topic iets over azijn in je wasmachine. Vloeibaar wasmiddel is onwijs slecht voor je wasmachine wanneer je.

Azijn wasmachine slecht
Wasmachine en Soda, hoe zat het ook alweer? Gelukkig hebben wij een truc gevonden waarmee je wasgoed altijd schoon en fris uit de wasmachine komt. Als je ziet waarom, zal jij dit ook.

Nu las ik ergens dat azijn in wasverzachterbakje slecht is omdat het slangetje dan aangetast zou worden.

Azijn wasmachine slecht
Hoe zit dit nou want het wordt toch. Een wasmachine die niet zo fris ruikt, heb jij er ook last van? Dit is niet alleen slecht voor je portemonnee, resten wasmiddel zorgen er ook voor dat.

Tips voor reinigen en schoonmaken van je wasmachine. Ontkalken met Calgon, azijn, soda of vaatwastablet. Keukenazijn wordt gemaakt door alcohol te laten gisten. Azijn als onderhoudsmiddel voor je wasmachine. Hallo, Iemand vertelde mij laatst dat als je azijn bij je was doet, de kleuren van de kleding mooier blijft en je de nare. Ga je je wasmachine schoonmaken met azijn ?

Azijn wasmachine slecht
Dan is het belangrijk dat je deze tips weet. Azijn is een veelzijdig, goedkoop wondermiddel.

Je kunt kiezen uit de natuurazijn of de schoonmaakazijn. Schoonmaakazijn is een chemisch product. De was komt vaak muf ruikend uit de wasmachine en dat is niet wat we willen. Sluit het deurtje en gooi vervolgens een fles natuurazijn in de wasmiddellade. Zet de wasmachine op zijn heetste stand. Bij veel wasmachines is dit 90 of 95.

Om de wasmachine te reinigen van vetluis kun je ongeveer 300 gram soda. Inmiddels is het een bekend plaatje voor wie wel eens reclame ziet op de televisie. Een wasdopje met wasverzachter en azijn toevoegen bij de was. Werkt dit ook niet kan je nog proberen een keer de wasmachine te laten. Giet voor het wassen ongeveer 125 ml azijn over je kledij. Giet een beetje azijn in het vak van je wasmachine dat normaal voor je wasverzachter voorzien is. Herstel je immuunsysteem in slecht 15 seconden met deze truc!

Draai af en toe een kookwas met een scheutje azijn. Zo lost het kalk in je wasmachine op;; Voeg azijn toe aan je waslade, je was wordt zachter;. Een flinke scheut azijn in de lege trommel van de wasmachine is echt niet slecht. Ook een halve kop soda is voldoende om uw wasmachine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.