woensdag 13 juni 2018

Gemiddeld gasverbruik per dag zomer

Voor het gemak hebben we het gasverbruik per maand en per dag. Wat is een gemiddeld gasverbruik per dag ? Gasverbruik in zomermaanden 2x zo hoog in nieuw huis - Duurzame.

Gemiddeld gasverbruik per dag zomer
Mijn gasverbruik ligt in de zomermaanden 2x zo hoog als in mijn vorige huis. En de invloed van het stoken is zo minimaal over een gemiddelde van 191 en. Hierdoor zien we ook vrij grote verschillen in het gemiddelde gasverbruik per type woning. In de zomer wordt er significant minder gas verbruikt dan in de winter.
Gemiddeld gasverbruik per dag zomer
Het aantal graaddagen op een dag is gelijk aan 18 graden Celsius minus de gemiddelde.

Laatste 14dagen gemiddeld 4m3 per dag of te wel 56m3 :). Extreem gasverbruik - Radar - het consumentenprogramma. Gemiddeld gasverbruik van Vlaams gezin is 23. Uw gasverbruik hangt vooral af van de grootte van uw woning en hoe goed uw woning geïsoleerd is. De Vastelastenbond zet het gasverbruik per woonsituatie op een rij. Was jouw gasverbruik de afgelopen week ook zo laag? Deze winter verbruikten we 35 m3 per dag. Moet er wel bij zeggen dat ik kook op inductie, dus dat scheelt in het gasverbruik.

Gemiddeld gasverbruik per dag zomer
Energie besparen in de winter kan wel tot €350 per jaar opleveren. Dat is namelijk het gemiddeld gasverbruik per dag in de zomermaanden, hetgeen dus uitsluitend slaat op het warm-watergebruik. Maar sinds de zomer min of meer voorbij is zit ik met het volgende; Nu het weer. Het gasverbruik van een flat is ongeveer 850 m3 en die van een. Nou, 16 m3 per dag gemiddelt over de maand januari die behoorlijk. Nederland per persoon gemiddeld 121 liter water per dag. Mar als je in de zomer een verbruik hebt van 1,7 m3 en in de winter ruim.

Nu uit recente cijfers van het CBS blijkt dat het gasverbruik de. Wij hebben geregeld de cv aan ook in de wat koudere dagen van de zomer als we thuis zijn. Ik woon in een tussenwoning en ben de hele dag niet thuis. Je stroom en gasverbruik heeft ook heel veel te maken met de inhoud van je huis. De kachel gaat drie uur aan en gebruikt dan gemiddeld 225 gram per uur.

U gaat in de zomer met een kampeerauto op pad en kampeert in het wild. Met andere woorden voor elke gemiddelde graad Celsius per dag onder de 18. En (volgens de site) met pieken tot wel 30 m3 per dag ! Hieronder volgt het gemiddelde gasverbruik per type woning:. Dat is niet zo moeilijk, bij veel mensen loopt deze pomp 24 uur per dag. Waar ik benieuwd naar ben is jullie gasverbruik met vloerverwarming, zodat ik kan.

Zo kan je het weer per dag vergelijken, een dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.