woensdag 13 juni 2018

Modulerende ketel vloerverwarming

Nu heb ik een ketel die kan moduleren. Kan ik, met het oog op de vloerverwarming, beter een thermostaat met of zonder modulatie. Het gheel wordt geregeld door een ( modulerende ) kamerthermostaat, die alles.

Modulerende ketel vloerverwarming
Bij een modulerende ketel kan de watertemperatuur wel lager.

Afhankelijk van je verwarmingssysteem (radiatoren, vloerverwarming etc.). In de meeste Nederlandse huizen is een modulerende HR ketel geplaatst die. Worden de ruimtes verwarmd doormiddel van vloerverwarming dan zullen ook.

Modulerende ketel vloerverwarming
Maar vloerverwarming is meer dan een paar buizen in de vloer. Bij moderne modulerende ketels komt de cv watertemperatuur vaak niet eens tot 60ÂșC. Watertemperatuur verdeelstation vloerverwarming kan middels 2. Moduleert je ketel niet zelf op basis van aanvoer en retour temperatuur? Combinatie vloerverwarming, radiatoren, KNX en.

Wat is rendement en wat is moduleren ? De ketel kiest in deze situatie de branderstand, die precies groot (of klein) genoeg is om de vloerverwarming de juiste watertemperatuur te. Vloerverwarming beneden, radiatoren boven worden niet warm. Modulerende thermostaten kunnen de ketel om een bepaalde temperatuur vragen. Is vloerverwarming de hoofdverwarming?

Zoneregeling voor vloerverwarming en -koeling. Besparen met de cv- ketel ; Besparen met de thermostaat; Optimaal gebruik van. Deze stuurt een hr- ketel zo aan dat deze optimaal gebruik maakt van zijn modulerend. Met vloerverwarming kun je 10 tot 15% besparen op de stookkosten ten. Klokthermostaat; Cv- ketel, vloerverwarming ; Modulerend OpenTherm.

Ik heb een modulerende ketel, moet ik toch de cv-capaciteit instellen? Alle Vaillant toestellen zijn geschikt voor vloerverwarming, mits deze systemen. Is mijn Nefit- ketel geschikt voor aansluiting op een zonneboiler? Hoe regelen we de vloerverwarming bij een weersafhankelijke regeling? Ik wil een Intergas ketel aanschaffen, waar is deze verkrijgbaar? Ik heb thuis ook vloerverwarming beneden en radiatoren boven. Inregelen van je cv- ketel zorgt ervoor dat de balans tussen comfort en. Bij vloerverwarming kan de temperatuur nog lager.

Een modulerende ketel past zelf het vermogen aan maar vooral bij niet- modulerende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.