dinsdag 10 januari 2017

Gezonde pannenkoeken met havermout

We hebben vandaag een lekker recept voor jullie, namelijk gezonde havermoutpannenkoeken. De basis ingrediënten heb je altijd wel in huis. Ben jij op zoek naar een nieuw gezond recept? Probeer dan eens deze havermout pannenkoeken.

De gezonde pannenkoek van banaan en ei zijn soort-van wereldberoemd en er zijn vele varianten op. Zo voegen wij wat extra havermout toe. Een gezonde pannenkoek met havermout.

Gezonde pannenkoeken met havermout
Heerlijke havermout pannenkoeken die perfect zijn voor de sporter. Samen met vers fruit en een schepje yoghurt een gezond ontbijt dat je. Vier verschillende recepten voor heerlijke gezonde pannenkoeken ! Je denkt misschien eerder aan ontbijt maar deze havermout pannenkoeken zonder ei kun je prima als lunch eten. Havermout pannenkoek met aardbeien, bosbessen en banaan. Met deze havermout pannenkoeken zonder ei kun je er zoveel eten als je wilt.

Gebruik glutenvrije havermout om de pannenkoeken glutenvrij te maken. De havermout pannenkoeken met banaan kennen we wel maar ik heb nu een recept die ik graag deel van havermout pannenkoeken zonder banaan. Ik heb een gezonde pannenkoek van havermout en boekweit gemaakt, met daarop mijn all time favorite gebakken appeltjes met kaneel.

Gezonde pannenkoeken met havermout
Gezonde pancakes met banaan & havermout.

Natuurlijk kende ik de oer- Hollandse pannenkoek al wat langer waar je overigens ook een. En klaar zijn je heerlijke gezonde pannenkoeken ! Zo kwamen we uit op gezonde bananenpannenkoeken, omdat…kijk dan hoe. Iedereen heeft toch wel bananen én havermout in huis! Ja, havermout is een heel goed alternatief voor brood. Heerlijk als ontbijt of als lunch: havermout pannenkoekjes! Onterecht, kijk eens naar deze 10 gezonde pannenkoeken recepten.

Bekijk hier het havermout pannenkoeken recept. Zelf ben ik zo een beetje bananenverslaafd. Trossen bananen gaan er hier doorheen. Meng de havermout en soja of amandelmelk in een bakje of blender tot. Met het veelzijdige en oh zo gezonde havermout kun je onwijs veel kanten op. Maak bijvoorbeeld een deze havermoutpannenkoeken met. Glutenvrije pannenkoeken kun je heel eenvoudig maken met havermeel ( havermoutmeel ). Dit receptje telt 4-5 pannenkoeken, afhankelijk.

Havermeel is een zeer gezonde keuze en de mogelijkheden zijn. Deze pannenkoeken zijn suikervrij en gemaakt op basis van haver- en boekweitmeel. Wil je nu gezonde pannenkoeken maken waarbij je meer energie krijgt en ook nog beter mee kunt gaan presteren dan zijn de pannenkoeken van havermout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.