dinsdag 10 januari 2017

Kookworkshop stoomoven

Neem dan nu deel aan een inspirerende workshop. Maandelijks kun je bij ons terecht voor een cursus stoomoven. Wil je weten wat de mogelijkheden van de stoomoven zijn, hoe je hem moet gebruiken en wat je er allemaal mee kunt koken?

Kookworkshop stoomoven
Deze kookworkshop is er speciaal voor prille bezitters van een stoomoven met oven van Miele. Je kunt nu gratis een AEG stoomoven kookworkshop volgen. AEG combi stoomoven en wil je nieuwe, overheerlijke gerechten leren bereiden? Ontdek onze stoomoven tijdens de AEG kookworkshop.
Kookworkshop stoomoven
Volg een demonstratie of kookworkshop in onze kookstudio in Alphen aan.

In deze kookworkshop in kookstudio Culinair Centrum Aarle-Rixtel leer je de geheimen van de stoomoven kennen. Onze kok Jan zal deze kookworkshop. Of trek je kookschort aan en doe mee aan onze informatieve kookdemonstraties of gezellige kookworkshops. Waar je ook voor kiest, het wordt vast en zeker een. Klant aan het woord over de Pelgrim combi stoomoven Willem - Duration: 1:42.

Lees in deze blog alles over mijn workshop over de stoomoven en het stomen van gerechten. Neem deel aan een kookworkshop of kookdemonstratie en bereidt heerlijke gerechten in de Siemens demokeuken. Naast de gratis introductie workshop zijn er, tegen betaling, ook.

Kookworkshop stoomoven
Workshop Koken met Miele in het Miele Culinary Institute.

Ardi Keukens en Sanitair organiseert diverse kookworkshops waarin de stoomoven centraal staat. Het productgebruik zal exclusiever zijn en na de cursus. Bij al onze kookworkshops staat de aandacht voor pure smaak centraal. Nu ben ik pas geleden bij een Miele kookworkshop geweest van de stoomoven.

Ik kwam hier helemaal enthousiast van thuis. Georganiseerd door Paul Roescher - keukens, sanitair en meer. Ik ben voor mijn nieuwe keuken bij Miele geweest bij een workshop over hun stoomoven en die kan veel meer. Gezellige kookworkshop inclusief diner!

Slide & Hide oven en stoominzet. Originele en gezellige kookworkshops van 1,5-uur tijdens de Voorjaarsbeurs van. Kookworkshop Stoomoven van 1,5 uur bij EP:Beerepoot in Hoorn, nu per. Voor aanvang van de kookworkshop kregen we eerst in een presentatie te zien wat de verschillende stoomovens allemaal kunnen. Tijdens de Miele stoomoven kookworkshop gaat een kok specifiek in op de vele mogelijkheden van de stoomoven en de stoomoven met magnetron. Steeds meer moderne keukens zijn uitgerust met een ingebouwde stoomoven.

Zelfs supermarkten bieden kant-en-klare stoommaaltijden. Bereid samen een meer gangen diner of volg een leerzame kookworkshop. In deze Combi- stoomoven bereidt de kok diverse groenten, aardappeltjes en. Bekijk HIER de data van volgende masterclass kookworkshops onder.

Frima en nieuwste model Rational stoomoven geïntroduceerd. Een curd is een verfijnde soort jam die met eieren en boter gebonden is. Citroen curd wordt in het Engels: Lemoncurd genoemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.