zaterdag 21 januari 2017

Minibar glazen deur

Voor luxe in de hotelkamer is een gevulde minibar een absolute must. Exquisit KB01G minibar met glazen deur (46 liter). De presentatie is dus perfect en de glazen deur geeft een goede indruk van de.

Minibar glazen deur
Minibar koelkasten zijn volledig geruisloos. In de horeca is het vaak te zien: een koelkast met een glazen deur. Zo is in een oogopslag te zien wat voor drankjes er in de kast staan, en hoeveel er nog van.

Vind glazen deur koelkast op Marktplaats. Nieuw Beko Glazen Deur Koelkast Turbo Koeling 230 Liter. Geluidsarme minibar koelkasten voor het hotel. Deze standaard minibar heeft een modern design en is een budgetvriendelijke. Tefcold TM32G minibar koelkast met glasdeur. Vandaag bestellen = morgen uw minibar in huis.

Wees de eerste om dit product te waarderen. Korte beschrijving: - Volume inwendig 30 liter. Kingdom Hotel Supplies is de ideale partner voor al uw hotel artikelen. Bekijk direct ons uitgebreide aanbod hotel artikelen online!

Minibar glazen deur
Pamibar met glazen deur, een kwalitatief hoogwaardig ontworpen minibar met een ruimtelijk interieur, simpel en stylish design, laag energie verbruik en geluid. The Sebel Resort Noosa Harbour Sydney - New Australië In het hart van eersteklas hotel ligt aan Darling Street, siemens vaatwasser handleiding om zijn. MINIBAR GLAZEN DEUR 50 LITER T°+8 °+16° : - Volume inwendig 50 liter. Goedkope Mini ,kleine ,opzet,glasdeurkoelkast ,koelkast ,minikoeling ,koelkasten ,koelkast ,koelkast, bedrijfskoelkast ,mini horeca koelkast ,mini horecakoelkast.

Be the first to review this product. Door de goed geïsoleerde glazen deur. Uitdeuken zonder spuiten geïsoleerde glazen deur. Met deze gave kleine mini bar met glazen deur creëer je in huis of op kantoor je eigen kroegje. De minibar Atlantic is gemakkelijk te door voorzien van een. HiPro miniBars vallen direct op door het progressieve design en de vele. Geschikt voor inbouw; Deur voorzien van slot.

Deze miniBar van 60 liter met glazen deur is ideaal voor hotels die een ruime miniBar met stijlvolle, glazen deur zoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.