zaterdag 21 januari 2017

Proteine haarmasker zelf maken

Met deze vier simpele homemade haarmaskers kun je droog haar. Maak je haarmasker voor de verandering eens zelf. Je haar zal je er dankbaar voor zijn.

Proteine haarmasker zelf maken
Naast het wassen van je haar met shampoo en. Eieren bevatten namelijk veel proteïnen waardoor ze enorm goed zijn voor het haar. Maar wat je ook kunt doen, is zelf een proteïne masker maken met. Is je haar de laatste tijd erg breekbaar en kan het wel een oppepper gebruiken? Maak dan je eigen proteïne haarmasker met kokosmelk, avocado en olijfolie.

Ei bevat vitamine A, D en E, maar uiteraard ook proteïnen en vetzuren. Om een masker te maken voor droog haar heb je alleen het eigeel nodig, niet het wit. Eigeel bevat vet en proteïne die helpen. Dus wat is een beter idee dan het maken van je eigen super natuurlijke haarmasker ? Je kunt thuis zelf de ingredienten voor je haarmasker bepalen.

Last van beschadigd haar hebben we allemaal wel eens en dat is erg vervelend. Het is een geklieder maar zelfgemaakte haarmaskers werken supergoed! Zelf een maskertje maken en even helemaal tot mezelf komen. Een haarmasker breng je aan op schoon gewassen haar. Hieronder vind je een proteïne haarmasker, die je ook nog eens zelf kunt maken.

Zelf haarmasker maken, simpel en eenvoudig. Voor ieder haartype zijn er speciale haarmaskers om jouw haar weer mooi en glanzend te maken. Haarmaskers zelf maken met handige recepten. Kokos proteïnen haar behandeling recept. Hoi allemaal, mijn dochter heeft een DIY haarmasker video opgenomen. Eieren zitten vol voedende bestanddelen zoals proteïnen en calcium, die er voor.

Voeg er dan een eidooier of avocado aan toe, om de proteïnen in je haren te versterken. De proteïnen geven droog en beschadigd haar weer veerkracht. Ei ( proteïne ) Theelepel olijfolie (maakt je haar zacht) Theelepel honing ( hydrateert je haar). Klop een ei en doe hier een theelepel honing bij.

Dus er is écht niks beters te verzinnen, dan gewoon je eigen super natuurlijke haarmasker te maken ! Proteïne is een van de belangrijkste ingrediënten voor je haar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.