donderdag 12 januari 2017

Nespresso cups kopen lidl

Nespresso de lekkerste koffiecups heeft. Echter, waarom zou je een duur apparaat kopen en vervolgens het risico willen nemen. ALDI merk te kopen maar omdat de Lidl cupjes heel lekkere koffie maken.

Nespresso cups kopen lidl
Verkooppunt: Wil je de cups in de winkel kopen of via het internet? Lees de uitkomsten van onze langlopende capsules smaaktest. De AH Perla Dark Roast (2), en de Lidl Lungo Azurro (8). Beiden kan ik gewoon in de super om de hoek kopen. Hierbij wil ik een klacht melden over Lidl : Enkele weken geleden een nieuwe.

Heeft er iemand ervaring met de goedkopere nespresso cups (Hema, lidl, aldi etc.) Ik zag ze van de week liggen bij de winkel, en er staat op de. Nu is mijn vraag, moet je daar perse die originele nespresso cups voor gebruiken of kun je ook de varianten van bijv de Ah of de Lidl gebruiken? Die goedkopere smaken allemaal naar Senseo-koffie. Tegenwoordig zijn er ook espressocups van andere merken verkrijgbaar. Volgens mij kunnen de cups van Lidl er ook in maar dat weet ik niet zeker.

Nu kun je koffiecupjes van diverse merken gewoon kopen in de buurtsuper, terwijl Albert. Bellarom Ristretto, Lidl, Best Getest Beste koop. Fijn klein apparaat, die behalve de originele Nesspressocups ook die van de Lidl accepteert.

Nespresso cups kopen lidl
Nu deze laatste cups van dunner plastic gemaakt zijn bestaat er geen gevaar voor het beschadigen van het.

Lidl geld lenen bij de bank om een andere molen te kopen. Over enkele weken komen daar capsules met Douwe Egberts-koffie bij. Lidl en HEMA schijnen ook cups te hebben, maar die heb ik nog niet. In een normale winkel wordt dat dan discounts zoals Aldi en de Lidl. Helaas hebben wij niets gevonden voor " lidl koffie cups ". De Consumentenbond testte voor het Mei-nummer verschillende cups.

Anders maar even bij de Lidl die cups halen om te testen of het apparaat niet lekt. Ook de cups van Lidl, Aldi etc gaan er moeiteloos in en smaakt goed. Wel af en toe ontkalken met apart te kopen spul. Gebruikte nespresso apparaat met melkschuimer (aeroccino) op mooie standaard. Als beste uit de test, én als beste koop komen de koffiecups van de Lidl uit de bus. Ze heten Ballarom Azzuro en kosten 0,20 cent per stuk.

Als je gewoon lekkere espresso of lungo wilt is dit de machine om te kopen. Wat betreft de Dolce Gusto kosten de cups bij de AH €4,99 per 16 stuks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.