woensdag 6 september 2017

Karcher vloermondstuk

Het Karcher Vloermondstuk Comfort maakt, zoals de naam al doet vermoeden, het reinigen van oppervlakken comfortabeler. Door het flexibele gewricht aan het. Bestel de Vloermondstuk Comfort + Microvezeldoek bij Stoomreinigercenter. Accessoires voor de Karcher Vloermondstuk Comfort.

Bouwt uw handstomer om tot een 2-in-1 steam mop in slechts enkele seconden met de Classic vloerreinigingskit. Gewoon het Classic vloermondstuk met de. Snel en eenvoudig schakelen tussen drie verschillende toepassingen op alle harde vloeren en vloerbedekkingen. Vind hier alle reviews over de Karcher Vloermondstuk Comfort bij Coolblue. Kärcher SC4 Premium (Floor Continue) Stoomreiniger 1. Met de praktische Classic vloerreinigingskit, wordt de handstomer snel omgetoverd. Zowel de praktische opbergruimte voor de toebehoren, het Comfort vloermondstuk met flexibel gewricht voor een optimale ergonomie en perfecte.

Het Comfort vloermondstuk zorgt voor een optimale ergonomie bij het werken. Over de Karcher Vloermondstuk Comfort. Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis! Je helpt anderen met hun keuze door jouw ervaring te delen. Daarnaast maak je wekelijks kans op. De handstoomreiniger Floorkit SC1 maakt jouw vloer binnen no time schoon.

De perfecte oplossing voor het eenvoudig, non-stop. Verlengslang en vloermondstuk Classic; Kinderslot op het. Online of in één van onze 49 winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Het ergonomische Comfort Plus vloermondstuk met flexibel gewricht en groter. De continu navulbare, afneembare watertank maakt een comfortabele, non-stop reiniging.

Inclusief zuigbuizen en vloermondstuk om te gebruiken als een volwaardige. Ronde borstel; 2 Stoombuizen; Flexibel vloermondstuk ´Comfort´ met doek. Koop uw KARCHER SC2-PREMIUM aan de beste prijs, gratis geleverd en service. De allernieuwste stofzuiger zonder stofzak van het toonaangevende merk Kärcher. Omschakelbare vloermondstuk Plintenzuigmond Bekledingszuigmond.

Met het Classic vloermondstuk van de Floor Kit wordt deze praktische handstomer ook snel geschikt voor de vloerreiniging. Hardnekkige vervuiling, kalkresten. Verschillende modellen pads voor verschillende toepassingen. Over het andere vloermondstuk met lamellen kan een hoes in katoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.