dinsdag 5 september 2017

Parallel wereld

Een parallel universum of alternatieve werkelijkheid is een van de eigen werkelijkheid onafhankelijk bestaande werkelijkheid die er tegelijk mee voorkomt. Herinner je de dromen die je als kind had? Misschien wilde je de baas worden van een groot bedrijf, uitvinder of schrijver van boeken en.

Parallel wereld
Kun je iets beters verzinnen dan de wereld begrijpen? En een parallel universum leg ik uit als verschillende naaste elkaar bestaande. De gevolgen zijn groot, want het deeltje geeft veel van zichzelf en de mogelijkheden bloot: een parallel universum en tijdreizen: het lijkt. Onze aarde is een uniek onderdeel van ons zonnestelsel.
Parallel wereld
En voor zover we weten ook van ons sterrenstelsel de Melkweg en het universum.

Stel je voor dat je wakker wordt in je eigen bed, maar je herkent het beddengoed niet en ook niet het nachthemd wat je aan hebt. Een team van Belgische en Franse onderzoekers is bij een kernreactor op zoek gegaan naar tekenen van een parallel universum. We leven niet in één wereld, maar in drie parallelle werelden tegelijk. Met dat bizarre inzicht wil de Nederlandse natuurkundige Walter van. De succesvolle advocate Claudia (Daphne Zuniga) werkt zo hard dat ze haar familie niet kan bezoeken tijdens Thanksgiving. Een universum dat compleet losstaat van het onze en waarin zelfs de fundamentele natuurwetten anders zijn dan bij ons.

De nacht als parallel bestaan- wat gebeurt er als je slaapt? Of bestaat die alternatieve toekomst wel, in een parallelle wereld, en wordt die daar.

Parallel wereld
Ik heb vaak allerlei dingen gehoord over een parallel universum, maar wat houd dit eigenlijk in? Dat heb ik ook wel eens gelezen, in je dromen leef je in een leven in een parallel universum. Wel apart is dat als je je meer bewust bent van en. Ja, dat is de wereld van de geesten. Kunnen we naar een parallelle wereld reizen? Holografisch Parallel Universum (Met video).

Hoe kan het dat honderden fans warme herinneringen koesteren aan een film die nooit is gemaakt? Grappige beelden uit een parallel universum. Als je per ongeluk in een zwart gat terechtkomt, ziet het er ongeveer zo uit. Ken jij het gevoel dat je een sneak peek krijgt van een parallel universum? In een wereld van mogelijkheden sta je open voor magie. Het zou het bewijs kunnen zijn voor het bestaan van. Kies vandaag in welk Parallel Universum ge wilt verblijven. Maar ik, Jezus, ben niet gekomen om de wereld bewust te maken van de Here God in de Hoge, die.

De ontdekking van een parallel universum van wetenschapper Herman Goosens deed de wetenschappelijke wereld op zijn grondvesten. Dat perfecte leven vindt dus plaats in een parallel universum. En in die wereld begrijp je de ander stukken beter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.